THE GAZETTE (JPN) - 10.6.2016 - THE CIRCUS, HELSINKI

kuva

UUTTA! NEWS!

VIP-LIPUT LOPPUUNMYYTY. VIP TICKETS SOLD OUT.

TIETOA JONOTUKSESTA:

Jonottaa saa vasta keikkapäivänä klo 07:00. Jos haluat jonottaa maksimiajan, ole silloin paikalla. Jos et halua jonottaa pitkään, tule silloin kun sinulle niin sopii ja mene jonoon oman lipputyyppiisi sopivan jonon perälle normaaliin tapaan. Allaolevat ohjeet koskevat vain niitä, jotka haluavat jonottaa aamuseitsemästä asti.

Kello 7:00 keikkapäivänä jaamme jonottamaan tulleet kahteen eri jonoon, tavallisten lippujen jonoon ja VIP-jonoon. Koska paikalla tulee olemaan monta ihmistä, jaetaan jonottajille jonotusnumerot, jonka mukaan jonot järjestetään.

Yhdellä jonotusnumerolla saa olla neljä ihmistä. Kun numerot on jaettu niille, jotka ovat paikalla klo 7:00, järjestetään jonot niiden mukaan. Numeroiden välissä voi olla tyhjiä numeroita, eli jonoja järjestettäessä numeron 20 takana voi olla vaikka numero 50.

Kun jonot on järjestetty, jonotus jatkuu normaaliin tapaan. Myöhemmin tulevat menevät siis normaalin jonotuskäytännön mukaan oman jononsa perälle niin kuin missä tahansa keikkajonotuksessa.

Jonosta voi poistua pitkin päivää tauoille esim. vessaan, syömään ym. Suosittelemme kuitenkin, että varmistaaksesi paikkasi pysymisen jonossa, tauot olisivat kerrallaan max 30min pitkiä. Jos jonosta on poissa liian kauan tai jatkuvasti, voi paikkansa jonossa menettää.

Ne normaalin lipun ostaneet, joilla on faniklubijäsenyys jonottavat VIP-jonon perällä kaikkien vippien jälkeen. Ne, joilla on sekä VIP-lippu sekä faniklubijäsenyys eivät ole eriarvoisia muiden VIP-lipun ostaneiden kanssa, joten he jonottavat muiden vippien seassa.

TIETOA LIPUISTA:

Heresy-jäsenyys + VIP-lippu ja pelkkä VIP-lippu ovat saman arvoisia. Kaikki VIP-lipulliset menevät jonoon siinä järjestyksessä kun saapuvat paikalle, oli heillä Heresyn jäsenyys tai ei.

Jos sinulla on Heresyn jäsenyys ja _tavallinen_lippu, pääset sisään ennen muita joilla on tavallinen lippu ja paikkasi on VIP jonon perässä, kaikkien VIP-lippulaisten jälkeen.

VIP-lippulaiset merkitään jonossa erillisillä rannekkeilla (nämä rannekkeet eivät liity Heresy lahjaan).

VIP-paidat, sekä Heresylle luvatut rannekkeet jaetaan jonossa, joten suosittelemme kaikkia VIP-lippulaisia ja Heresyn jäseniä saapumaan jonoon hyvissä ajoin ennen ovien aukeamista. JOS et pääse paikalle ennen ovien aukaisua, voit käydä hakemassa paidan ja/tai rannekkeen merkkispöydän luota.


-----------------------------------------


THE GAZETTE PALAA KESÄKUUSSA SUOMEEN

Japanilaisen visual kei -musiikkisuuntauksen kärkinimi the GazettE esiintyy Helsingissä The Circuksessa 10. kesäkuuta 2016.

Yhtyeen tuorein kokopitkä julkaisu ja samalla järjestyksessään kahdeksas albumi on syksyllä julkaistu DOGMA, joka tarjoaa kuuntelijalleen aiempaa tummanpuhuvampaa, raskaaseen rockiin painottuvaa the GazettEa.

The GazettE on vieraillut Suomessa kahdesti aiemmin, vuonna 2007 Tavastialla ja 2013 The Circuksessa. Molemmilla kerroilla konsertti varattiin loppuun muutamassa minuutissa ja yhtye esiintyi loppuunmyydylle yleisölle. Nyt bändi palaa Suomeen osana the GazettE WORLD TOUR16 DOGMATIC -TROIS- -maailmankiertuettaan, josta Suomen konsertti on Euroopan-osuuden päättävä järjestyksessään toiseksi viimeinen keikka.

Keikan järjestää Jrocksuomi Ry. Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin

KONSERTIN TIEDOT

- THE CIRCUS, HELSINKI, Salomonkatu 1-3, 00100 Helsinki

- perjantai 10.6.2016

- Ovet klo 18:00 (VIP ja faniklubi pääsevät sisään ensimmäisinä)

LIPUNMYYNTI

- Keikalla kaksi eri lipputyyppiä:

General (55€ + toimitus- ja palvelumaksut) ja VIP (130€ + toimitus- ja palvelumaksut)

General-lippu: Normaali keikkalippu. Ei oikeuta erikoisoikeuksiin keikalla.

VIP-lippu: Sisältää normaalin keikkalipun sekä oikeuden sisäänpääsyyn ja merchandiseen ennen General-lipun ostajia. Lisäksi VIP-lipulla oikeus saada Rukin suunnittelema t-paita ja osallistua meet & greet -tilaisuuteen.

Faniklubin jäsenilla early entry oikeus ennen muita general lipun ostajia. Faniklubijäsenyys ei oikeuta muihin etuuksiin, eikä myöskään erikoispaikkaan VIP-jonossa.


-----------------------------------------


THE GAZETTE COMING BACK TO FINLAND IN JUNE

The leading name of the Japanese visual kei genre, the GazettE, is set to perform in Helsinki at The Circus 10th June 2016.

The band’s latest release, DOGMA, is their 8th full-length album and invites its listener to a darker than before, deliciously heavy rock influenced world of the GazettE.

This will mark the third time the GazettE performs in Finland, the previous visits having been in 2007 at Tavastia and in 2013 at The Circus. On both occasions the concerts were fully booked in just a few minutes and the band performed to sold-out audiences.

Event organized by JrockSuomi. All rights reserved

SHOW

10.6.2016 THE CIRCUS, HELSINKI

DOORS OPEN AT 18:00

Ticket sale starts on monday 11.1.2016 at 9:00AM finnish time (http://www.lippupalvelu.fi/?language=en-us)

There's two types of tickets:

General (55€ + service charge) and VIP (130€ + service charge).

General ticket: A regular concert ticket, no extra priviledges.

VIP ticket: Includes a regular concert ticket and some extra priviledges. The VIP ticket holders will also receive an exclusive T-shirt designed by Ruki and they are allowed to attend the meet and greet session which is exclusive to VIP ticket holders.

The members of the Fanclub are eligible for early entry before the other general ticket holders. The fanclub membership does not entitle to any other perks nor does it give the right for a specific place in the VIP queue.