KEIKKA ON PERUTTU! THE SHOW IS CANCELLED!

Keikka peruuntuu kiertueen järjestäjän ja JrockSuomen yhteispäätöksellä vähäisten lipunmyyntien vuoksi. Liput voi palauttaa Lippupalveluun. Olemme todella pahoillamme kaikille keikalle jo lipun ostaneille sekä itse artisteille. Päätös ei ollut helppo.
This show is cancelled due the decision between the tour organizer and JrpckSuomi due to very low ticket sales. You can ask for the return of your ticket price from Lippupalvelu. We are very sorry all fans who already bought a ticket as well as both of the artists. This was not an easy decision to make.

DIO - DISTRAUGHT OVERLORD (JPN) + DIRTRUCKS (JPN)

7.4.2016 - NOSTURI, HELSINKI

kuva

DIO - DISTRAUGHT OVERLORD JA DIRTRUCKS YHTEISKJUHLAKIERTUEELLA

Japanilaisen visual kei -bändi Dio - distraught overlord ja old school rockia soittava naisbändi DIRTRUCKS palaavat molemmat muutaman vuoden kestäneiltä tauoiltaan ja lyöttäytyvät yhteen B7KLANin 10-vuotisjuhlakiertuetta varten. Yhteystyökumppanimme, ranskalainen kiertuejärjestäjä B7KLAN on toiminut nyt japanilaisen musiikin piirissä ja tuonut japanilaisia artisteja Eurooppaan jo kymmenen vuotta. Dio - distraught overlord ja DIRTRUCKS olivat B7KLANin ensimmäiset artistikiinnitykset, täten juhlakiertueelle nähdään nämä kaksi hienoa yhtyettä!

Dio - distraught overlord on vieraillut Suomessa jo kolmeen otteeseen. Kahteen kertaan klubikeikalla ja kerran JrockSuomen järjestämässä Tsukiconissa. Toinen bändin kitareista erina lähti aikoinaan bändistä muihin musiikkiprojekteihin, mutta nyt huhtikuussa palaava Dio esiintyy alkuperäisellä viiden hengen kokoonpanollaan ja erinakin on saatu mukaan juhlakiertueelle.

DIRTRUCKS ei ole aikasempina vuosina ehtinyt Suomeen asti Euroopan-vierailuillaan, joten keikka suomalaisen yleisön edessä tulee olemaan heille ensimmäinen laatuaan.

Keikan järjestää Jrocksuomi Ry. Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin

KONSERTIN TIEDOT

- NOSTURI, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

- torstai 7.4.2016

- Ovet klo 18:00 (Early entryt pääsevät sisään ensimmäisinä)

LIPUNMYYNTI

Tavalliset liput nyt myynnissä Lippupalvelussa
ja early entryt B7Klanin Lipunmyynnissä

- Keikalla kaksi eri lipputyyppiä:

Tavalliset keikkaliput 30e (+ mahdolliset palvelu- ja toimitusmaksut) ja early entry-liput 41e (+ mahdolliset palvelu- j toimitusmaksut). Early entry-lipulla pääsee sisälle ennen muita.

Keikalla järjestetään nimmaritilaisuus.