MIKÄ ON JRS?

JrockSuomi, lyhyesti JRS, on japanilaisen ja korealaisen musiikin ja musiikkikulttuurin promootioon keskittynyt yhdistys. Järjestämme pääasiassa japanilaisten yhtyeiden konsertteja sekä korealaisen pop-musiikin tapahtumia Suomessa ja olemme Suomen ainut puhtaasti japanilaiseen ja korealaiseen musiikkiin keskittynyt tapahtumajärjestäjä.

Teemme yhteistyötä useiden suomalaisten, eurooppalaisten, japanilaisten ja eteläkorealaisten organisaatioiden kanssa ja promotoimme suomalaisten yhteistyökumppaniemme tapahtumia. Lisäksi toimimme asiantuntijatehtävissä ja jaamme kiinnostuneille yksityiskohtaista, ajan tasalla olevaa tietoa japanilaisesta ja korealaisesta musiikista ja sen kuuntelijoista Suomessa ja Euroopassa.

HISTORIAA

JRS perustettiin vuonna 2004 kantavana ajatuksenaan japanilaisen rock-musiikin promootio ja Suomen silloisen konserttimusiikkitarjonnan laajentaminen. Tapahtumajärjestäjien riviin JRS loikkasi virallisesti vuonna 2006 ensimmäisen järjestetyn konserttinsa myötä ja samaisen vuoden aikana yhdistys oli mukana järjestämässä jo viittä japanilaisen musiikin tapahtumaa Suomessa. JRSn järjestämistä tapahtumista tähänastisesti suurin on aikaisemmin vuosittain järjestetty Tsukicon, ensimmäinen ja ainoa japanilaiseen musiikkiin ja katumuotiin keskittyvä conitapahtuma Pohjois-Euroopassa.

Vuonna 2009 JrockSuomi järjesti korealaisen pop-musiikkigenren suosion kasvamisen myötä ensimmäisen k-pop -musiikkitapahtumansa, Annyeong!Partyt, joka on sittemmin vakiinnuttanut asemansa yhdistyksen suosituimpana tapahtumasarjana.

Tähänastisesti suurimman konserttinsa JrockSuomi järjesti vuonna 2013 loppuunmyydyssä The Circuksessa osana supersuositun japanilaisyhtye the GazettEn ensimmäistä euroopankiertuetta sitten vuoden 2006.

JOS HALUAT LISÄTIETOA YHDISTYKSEMME TOIMINNASTA TAI SINULLA ON MEILLE KYSYMYKSIÄ TAI KOMMENTTEJA,OTATHAN MEIHIN YHTEYTTÄ.

gazette-circus